Polistiren forma precizia de tăiere masina de turnare

Polistiren precizia de tăiere forma de turnare Machine
Polistiren Forming Machine: respect foarte piaţă. Echipament laser fibra, îmbunătăţirea eficienţei de transformare şi exactitatea tăiere prelucrat, reducând foarte mult producătorii şi părţi pentru a sprijini dezvoltarea pieţei şi foarte respectat. Laser tehnologie de procesare a fost diversificat din original singur azi. În prezent, tehnologie laser de procesare cu flexibilitatea sa, polistiren forma Molding masini prelucrare tehnologie şi înaltă precizie tridimensionale de poziţionare, robot tehnologie şi un grad ridicat de avantajul intelectuale, a fost folosit în tăiere, sudare şi alte domenii, oamenii vor fi mai profundă înţelegere a laser industria prelucrătoare treptat într-o eră mult mai inteligent. Polistiren forma de turnare Machine a fost favorizat de către toată lumea.
Polistiren forma laminat maşină tăiere precizia este cea mai mare? Cu îmbunătăţirea cerinţe de calitate produs, producatori de precizie de taiere polistiren forma de turnare Machine necesită mare atenţie, polistiren forma de turnare Machine pentru a satisface nevoile de ori, tehnologia laser în îmbunătăţirea continuă Şi pauză. În prezent, masina de turnare a polistiren forma, în general, poate oferi tăiere de precizie de ± 0,2 mm mai jos, dar pentru diferite materiale, grosimea de tăiere şi calitatea echipamentelor, rezultatele vor fi diferite de precizie. Aici pentru a urmări Xiaobian detaliate înţelegere de polistiren forma laminat maşină tăiere cifrele de precizie mai mare.
În primul rând, nevoie de masina de debitare cu laser taiere utilizatorilor cel mai important ce fel de produs, dacă produsul este tăiat în principal bazat pe următoarele 6 mm pe bază de foaie, pentru prima dată, viteză de tăiere cu laser de tăiere masina este cel mai important, puteţi alege poli Maşină de laminat stiren, polistiren forma de turnare Machine este folosit în principal pentru placă subţire de tăiere este foarte favorabil, în viteză de tăiere metal subţire şi precizie decât alte avantaje de echipamente. În cazul în care produsul tăiat este în principal în mărime de 6 mm si mai sus. Puteţi alege masina de debitat solide cu laser yag, yag laser solide tăiere maşină tăiere produsele 12 mm din oţel carbon, oţel inoxidabil 10 mm. Reducere de grosimea materialului de masina de debitare cu laser se poate realiza în intervalul mai mare precizie, aparatul poate fi tăiată.
În polistiren forma de turnare Machine pentru a finaliza tăierea materialelor cu o anumită grosime, în funcţie de nevoile de diferite ocazii, poate exista o placă verticală marginea impregnare tratament cerinţele. În producţia industrială, similar cu flacăra tăiat unghi poate fi pur şi simplu împărţite în două categorii, un unghi fix de tăiere; al doilea este de tăiere unghi variabil. Din perspectiva aparatul pentru a atinge, fostul putem printr-un simplu torta swing dispozitiv de unghi pentru a regla unghiul de tăiere pentru a obţine, costul echipamentelor este relativ scăzut, care necesită Lanterna nelimitat de rotaţie prin dispozitivul de prindere, potrivire software-ul de sistem de control în timpul prelucrării tăiere unghi modificări pentru a realiza, costul este relativ ridicat. În această lucrare, prin producţia de acasă DS tehnologie, operaţiune principală de taiere polistiren forma de turnare Machine oferă un punct de cotitură.
În funcţie de la masina de turnare pentru forma polistiren decupare automată şi metoda semi-automată de tăiere, tăiere lanterna distanta ajustarea, pentru a determina rezistenta, şi ia în considerare compensarea cusătură; în procesul de tăiere, mărimea şi direcţia de unghiul de arma reducerea grosimii oţelului, atunci când grosimea de taiere< 10mm="" torch="" angle="" tilt="" 10="" °="" -15="" °="" to="" achieve="" the="" best="" cutting="" effect;="" otherwise="" you="" need="" to="" be="" perpendicular="" to="" the="" board="" gun.="" in="" the="" cut="" width="" of="" the="" margin="" is="" completely="" based="" on="" the="" cutting="" thickness="" of="" their="" own="" set,="" where="" we="" consider="" the="" thickness="" of="" the="" two="" plates="" to="" illustrate="" the="" relationship="" between="" the="" two,="" for="" the="">< 10mm="" thickness="" plate="" slotting="" compensation="" is="" generally="" set="" to="" 1mm;="" above="" 40mm="" material,="" cutting="" seam="" compensation="" settings="" are="" generally="">
Polistiren forma de turnare Machine decupare automată, agăţat platforma de tăiere placa se reglează pe ambele părţi de două părţi ale capului şi Ghidul distanţa între intervalul de 5mm. În semi-automată de tăiere, ar trebui să fie introduse pe planul ghid să taie placă de oţel, apoi glisaţi uşor de tăiat. Operatorul de partea torta, în funcţie de grosimea plăcii de tăiere, ajusta Rectilinitate şi tăiere de viteză de tăiere.
Grosimea materialului metalic este mai mare decât cea din polistiren forma de turnare Machine. Avantajele de tăiere cu plasmă sunt mult mai evidente decât efectele de tăiere 25mm si taiere de calitate, în principal în şanţul şi încheierea planului vertical, cu exceptia utilizarii polistiren forma de turnare Machine poate oferi unghiul de tăiere necesare în flacără tăiere lanterna înălţime de control, utilizarea de presiune dimensiunea, viteza de tăiere şi grosimea de taiere este un aspect important.