Polistiren forma Molding masini comanda numerica sistem de întreţinere Focus

- Aug 24, 2017-

Polistiren forma Molding masini comanda numerica sistem întreţinere focus
Laminat maşină CNC polistiren forma se poate spune a fi o mare precizie, echipamente de înaltă eficienţă, pentru un astfel de echipament trebuie să extindă de viaţă a componentelor şi piese de uzura ciclu, în scopul de a îmbunătăţi sistemul fără probleme ore de lucru si echipamente de viaţă Dar cum acest lucru ar trebui făcut?
Ca polistiren forma laminat maşină în partea de memorie CMOS conţinutul de memorie în puterea, în principal de baterii pentru a menţine, este necesar să verificaţi în mod regulat şi duratele de echipamente de memorie, pentru a nu veni la îndemână. În general aici sunt baterii cu litiu sau baterii reîncărcabile nichel-cadmiu, atunci când bateria tensiunea scade la o anumită valoare va duce la pierderea parametrilor, deci verificaţi conţinutul principal este tensiunea bateriei.
În cazul în care conţinutul de polistiren forma de turnare Machine sistem de control cu tensiunea bateriei a scazut la o limită, sau alarma de tensiune acumulator, este necesar să înlocuiţi bateria cât mai repede posibil. Înlocuiţi bateria în starea de alimentare sistemul CNC, astfel încât să nu determina depozitare de pierderi de date. Odată ce parametrii sunt pierdute, parametrii pot fi re-intrat, dupa ce bateria noua a fost înlocuit.
În plus faţă de întreţinere, dar, de asemenea, ar trebui să fie cât mai mult posibil pentru a reduce sistemul de comanda numerica polistiren forma de turnare Machine numărului de usi electrice de comutare pentru a preveni praful în dispozitivul de CNC. Deoarece aerul din atelier plutitoare de praf şi pulbere în circuit imprimat bord şi conectori electrice de metal, susceptibile de a provoca rezistenţă de izolare între componente a scăzut, rezultând în eşec, şi chiar şi deteriorarea componentelor.
Unele dintre sistemul de comandă ax este plasat într-un cabinet puternic, puternic oprit uşa va duce la deteriorarea componentelor electrice, lipsa de control ax, acesta trebuie să asigure etanșeitatea de usi puternică pentru a preveni praful extern în interiorul cabinetului , astfel, care afectează funcţionarea normală a sistemului.
Polistiren forma laminat maşină este o maşină de mare capacitate, este evident mai bine decât alte tehnologii de prelucrare de tăiere; în acelaşi timp, echipament de decupare de apă este, de asemenea, complet va produce gaze nocive sau lichide, dar, de asemenea, nu funcţionează în căldură de suprafaţă de prelucrat, astfel încât apa cuţit de tăiere trebuie să fie real de multi-funcţie, de înaltă eficienţă rece tăiere prelucrarea.
Cu toate acestea, caracteristicile polistiren forma Molding masini de comanda numerica funcţionarea software-ul, trebuie să funcționeze corect polistiren forma de turnare Machine software de control, pentru a asigura calitate de taiere, taiere eficiență și reducerea costurilor sunt în concordanţă cu caracteristicile de mai sus. Următorul pas este despre unele dintre caracteristicile convenţionale ale software-ului polistiren forma de turnare Machine.
Atunci când funcţionează softul de polistiren forma de turnare Machine, dacă selectaţi o secţiune, atunci este necesar pentru a începe de la zero sau din orice segment de simulare, fiecare apăsaţi pe tastatură, simulare NC cod linie; Dacă curba, apoi întreaga curbă de simulare; Dacă este debifată, simularea este un modul de emulare continuă.
Dacă doriţi să afişaţi programul, procesul de simulare va afişa fiecare secţiune a codului de procesare, dar codul va face simulare încetini. Axa x oglindă reprezintă codul NC la axa x ca o imagine de referinţă, este de asemenea NC cod Y valoarea din valoarea iniţială pozitivă de valoare negativă, valoarea iniţială de negativă de valoare pozitivă. Oglinda axa y este, de asemenea, adevărat.
Există, de asemenea, o DXF automate de sortare în software de control polistiren forma de turnare Machine. Dacă această opţiune este selectată, software de control automat vor înlănţui grafica din fişier DXF. Care este la primul paragraf, automat urmată de secţiunea următoare să-l găsiţi.
Ca un model închis au adesea o linie de alimentare şi un fir de cuţit, pentru a facilita automată Seria este nevoie pentru a salva linia de alimentare, apoi faceţi clic pe prima linie în grafica închise şi apoi selectaţi grafica închise în toate celelalte linii , selectaţi din firul.