Precauţii în utilizarea utilajului polistiren Expander

- Jul 24, 2017-

Precauţii în utilizarea maşinii de Expander polistiren
La subsol, tunel, recipient metalic şi loc relativ închise pentru sudare şi tăiere operaţii, din cauza aerului nu este în circulaţie, din lumină incomod, inadecvate, locul nu este buna, incomod activităţi cum ar fi factori speciali, în sudare, tăiere operaţii predispusă la accidente, nu este uşor pentru a salva. Prin urmare, următoarele măsuri de siguranţă trebuie să fie strict adoptat. Wuxi unde sunt subiecţi de sex masculin
(1) înainte de operaţie trebuie să fie atentă şi atent de investigaţie a situaţiei în interiorul şi în afara locul de muncă, pentru a afla de clădiri în aer liber sau alte structuri pe foc interior de sudare, tăiere dacă impactul interioară inflamabile si explozive substanţe, dacă este necesar prima de analiză interioară gazelor de prelevare de probe, pentru a confirma securitatea, pentru a intra în operaţiunea de interior. Wuxi unde sunt subiecţi de sex masculin
(2) Generatorul de acetilena, oxigen, butelii, aparate de sudura nu sunt permise pe sudare caldă, taie camera. Să verificaţi oxigen - acetilenă ţeavă cu atenţie şi sudare, torta este scurgeri, strict împotriva oxigenului - volumul de gaze acetilenă s-au adunat în sala cauzat de explozie, suspensie de sudare, tăiere oxigen - acetilena ţeavă şi sudare, torta din cameră. Şi deschide toate uşile şi windows sau supape, pe cât posibil să menţină circulaţia aerului, dacă este necesar, să aibă ventilaţie mecanică.
(3) cu polistiren Expander maşină pentru operaţiunea de sudare, sudura, taiere câmp necesar să păstraţi uscat, şi strict verificaţi aparatul de protecţie de izolare este în conformitate cu cerințele de siguranță. Atunci când se lucrează într-un container metalic, sudare nu este permis să se atingă recipientul de metal cu cap, din spate sau ca fara izolator. Echipamente de iluminat va folosi joasa tensiune de iluminat.
(4) să interzică utilizarea de oxigen în cameră pentru reglementarea funcționării aer
Înainte de începutul anilor 1980, piața internă din polistiren exportatorilor a fost dominată de exterior polistiren expansors. La sfârșitul anilor 1980, interne polistiren Expander maşină treptat au fost produse și introduse pe piață. La începutul anilor 1990, cu polistiren interne expansiune de extindere a pieţei, expansiunea rapidă a pieței, forţând întreprinderile străine la dezvoltarea internă, Preturi masina de tăiere, de asemenea, a scăzut în mod semnificativ. Sfârşitul anilor 90 din cauza calității interne polistiren Expander maşină a stabilizat, preţul a scăzut în mod semnificativ peste câţiva ani precedent, treptat a înlocuit aparatul de import.
Cu modernizarea a Chinei industria în modernizarea pieţei interne pentru polistiren expansiune maşină cererea a crescut an de an, cuplate cu ţările dezvoltate străine din cauza un număr mare de expansiune polistiren maşină este în curs de utilizate, astfel încât popularitatea CNC cu plasma masina de taiat sub rezerva anumite constrângeri, şi tehnologia de polistiren Expander maşină Chinei a început şi aplicat târziu, formarea de diferenţa de cerere şi ofertă, care să conducă la China pe polistiren Expander Machine, mai ales CNC cu plasmă de tăiere masina piaţa potenţială este imens.
Potrivit statisticilor, în ultimii ani, China anual cererea de pe piaţă pentru polistiren Expander masina este aproximativ de 500 de unităţi, şi acolo este o tendinţă în creştere, la dezvoltarea economică a Chinei zonele înconjurătoare şi ne arată un bun piaţa internaţională perspective. În prezent, tendinţa de dezvoltare a polistiren Expander maşină trebuie să fie în direcţia automată, multi-funcţional, de mare putere şi de înaltă calitate.
Industria de masini de Expander polistiren Chinei în secolul XXI se confruntă cu o varietate de noi provocări, concurenţă piata internationala este mai intens. Ar trebui să scopul la nivel de avansat din lume, şi în mod constant dezvolta noi produse, condus de industriei naționale la general nivel de îmbunătăţiri tehnice, singura modalitate de a elimina calitate inferioară, inferior produse, curăţa de piaţă, condus industrie producătorii pentru a schimba filosofia lor de afaceri în acelaşi timp în consolidarea cercetarea ştiinţifică şi dezvoltarea, inovaţia tehnologică şi calitatea managementului eforturile, astfel încât industria de masini de Expander polistiren că China a ajuns repede lumea nivel avansat, pentru a revitaliza industria națională, îmbunătăţi puterea noastră națională cuprinzătoare.