Restricționarea polistirenului de formare a mașinii de formare a analizei de analiză a factorilor

- Oct 25, 2017-Restricționarea analizei de analiză a factorilor de formare a polistirenului

Orice dezvoltare va întâlni unele obstacole, va avea loc blocajele, va depăși obstacolele, va trece prin gâtuire, mai întâi trebuie să știți care sunt factorii care limitează dezvoltarea lucrurilor, numai în acest fel se poate potrivi remedierea cazului, Polistiren Shape Masina de formare, de asemenea.

În primul rând, talent

În prezent, dezvoltarea tuturor domeniilor vieții este inseparabilă de progresul științei și tehnologiei, în timp ce pionierul progresului științific și tehnologic este talentul, iar persoana talentată are posibilitatea de a progresa. Ca o industrie care se dezvoltă târziu, tăierea controlului numeric nu are sistemul corespunzător de susținere a talentelor, școala nu are un cadru profesional relevant și nu are un sistem de formare pentru talentele de vârf din industrie. Lipsa personalului de operare CNC, a personalului de conducere, a făcut de asemenea polistirenul de formare a mașinilor în barierele universale întâlnite în procesul de talent al întreprinderilor.

În al doilea rând, tehnologia

În special tehnologia de formare a polistirenului formează tehnologia relativ târziu, relativ înapoi, în special zonele de lipsă a programelor de tăiere corespunzătoare, ceea ce face ca aceste domenii să aibă autoprogramare, calitatea tăierii este inegală, devenind astfel incapabilă să joace un avantaj al mașinii de formare a formei de polistiren , a împiedicat, de asemenea, promovarea și dezvoltarea.

În al treilea rând, capitalul

Pentru țara noastră în domeniul tăierii nc în modele de polistiren de formare a mașinilor de formare și inadecvate pentru dezvoltarea de noi programe. Investiția în formarea de talente de tăiere nu este suficientă, iar pregătirea profesională a educației pentru industrie este foarte mică. Pentru producătorii de polistiren de formare a mașinilor de turnare a mașinilor, dinamica este insuficientă, lipsa întreprinderii necesară pentru subvenționarea R & D a întreprinderii nc.

După cum se spune, nu ar trebui doar să știm, ci și să știm asta. Numai în acest fel putem vedea esența prin fenomen. Prin polistiren formarea de formare a mașinii de prezentare a situației, a se vedea factorii de restricție, pentru a depăși în mod continuu dezavantajul său în viitor, să realizeze dezvoltarea rapidă a CNC de tăiere și alte industrii.

În ultimii ani, Polistiren Shape Molding Machine a primit primire călduroasă de către piață. Deoarece are sute de modele Polistiren Shape Molding Machine, deci o mulțime de oameni, sau nu știu cum să aleagă, cum să determinați între standarde. De asemenea, este important să aveți un preț bun și așa mai departe. Deci cum cumperi?

În primul rând, selectarea sistemului

Dacă doriți să alegeți o mașină de formare a formei de polistiren de bună calitate, sistemul este prioritatea de vârf, unul dintre sistemele CNC este foarte important. O bună calitate și o funcție poate determina gama de efecte pe care le veți avea după ce o utilizați. Atunci când alegeți, este mai bine să alegeți o companie cu o înaltă calitate.

În al doilea rând, alegerea modului

Polistiren Shape Masina de formare are două sistem, unitate pas cu pas și servo. În principal, alegeți în funcție de nevoile dvs. reale, cum ar fi dacă alegeți să vă concentrați pe practică, apoi alegeți șoferul pas cu pas mai eficient, dacă alegeți timpul necesar pentru a lua în considerare cererea mare, va trebui să alegeți acea formă de servo sistem polistiren Masina de formare, cum ar fi o stabilitate mai mare.

În plus față de cele două metode de selecție de mai sus, există, de asemenea, selecția de tip a ghidului de mers pe jos. Pentru a mers, atunci când multe companii aleg șinele de ghidare, inclusiv grinzile Polistiren Shape Molding Machine, calitatea este relativ mai bună. Alegeți polistiren formarea mașinii de formare poate face procesul de producție al companiei pentru a îmbunătăți eficiența, a economisi timp, a reduce etapele inutile. Desigur, după cumpărare, este necesar să se efectueze întreținerea și întreținerea în orice moment, inspecție regulată, care este foarte necesară. În cazul întreținerii, puteți utiliza lubrifiantul relevant, de mai multe ori pe an.