Avantajele de taiere polistiren maşină tăiere Material subţire

- Aug 14, 2017-

Avantajele masina de taiat polistiren decupare materiale subtire
Masina de taiat polistiren se caracterizează prin viteza de tăiere rapidă, fante inguste, fantă formarea, căldură afectate de zona este mic, deformare de piesa de prelucrat este scăzut, simplu operaţie, şi a semnificativ efectul de economisire a energiei. Potrivit pentru o varietate de gaz de tăiere, dar pentru gros efectul de taiere piesa nu este foarte bun, pentru taierea materialului subtire este cel mai bine.
Masina de taiat polistiren în căldură de tăiere pe bază de prelucrare oţel şi alte materiale metalice, prelucrare mijloace, cu mare viteză înaltă eficienţă şi low-cost şi alte caracteristici a fost preocupată de mulţi utilizatori întreprinderilor, taiere polistiren Maşină în industria de prelucrare în ceea ce priveşte calitatea de tăiere sau taierea eficienta sunt superioare la NC flăcării de tăiere, acesta poate fi utilizat cu diferite gaze de lucru poate taia o varietate de metale, în special pentru foi metalice neferoase tăiere mai bine. Dar masina de taiat polistiren ca un echipament de lucru fierbinte, în procesul de tăiere se va produce inevitabil deformare termica. Studiile au arătat că în procesul de tăiere pentru a alege un proces de tăiere diferite, pot îmbunătăţi eficient deformarea.
Prin analiza de deformare legea şi influenţa gama de maşină de tăiat polistiren, s-a concluzionat că corespunzătoare placă de nivelare se efectuează înainte de tăiere, iar placa este fixată în mod corespunzător pentru a împiedica mutarea în timpul piesei de prelucrat procesul de tăiere. , Alegerea unui proces de tăiere rezonabile, astfel încât dimensiunea maximă de suprafaţa de prelucrat şi de separare de bord mama; pentru tăierea pieselor alungite sau piese speciale, cu două perechi de tăiere metode de control, poate preveni în mod eficient şi reduce deformare termică a piesei de prelucrat
Echipamentul în diverse industrii au o gamă largă de aplicaţii, cum ar fi o varietate de utilaje, structura metalica fabricare, instalare și întreținere, pentru mediu şi foaie subţire de tăiere, deschiderea, sapa de foraj şi alte prelucrarea de tăiere. Ca masina de taiat polistiren este folosit în combinaţie cu gaz de lucru, mai multe maşini de tăiat polistiren sunt echipate cu un sistem de comanda numerica. Ca cerințele de decupare de tăiere metal, metal caracteristici şi alţi factori, în achiziţionarea de masina de taiat polistiren, pentru a face lucruri pentru a cumpara, Vezi mai mult, cere, mai este necesar.
În procesul de prelucrare, placa de tăiere frecvent utilizate metode sunt tăiere manuală, semi-automată maşină de tăiat polistiren decupare şi maşină de tăiat polistiren decupare. Manual de tăiere flexibil şi convenabil, dar calitatea slabă a tăiere manuală, eroare de dimensiuni, materiale de deşeuri, follow-up prelucrare volumul de muncă, în timp ce condiţiile de muncă sărace, eficienţa producţiei scăzute. Masina de debitat semi-automată în masina de debitat profil, tăierea calitatea piesei este mai bine, din cauza utilizării sale de tăiere mucegai, nu potrivite pentru lot unic, mici şi mari de prelucrat de tăiere. Alte tipuri de masini semi-automate de tăiere, deşi reducerea intensității muncii lucrătorilor, dar funcţia sa este simplu, doar pentru unele forma mai regulate de tăiat părţi. Debitare CNC în raport cu metoda de tăiere manuală şi semi-automată, pot îmbunătăţi eficienţa placa de taiere, taiere de calitate efectiv, reduce intensitatea de munca operatorului. Îmbunătăţirea eficienţei de eficiență de tăiere masina de taiat polistiren:
Îndemânare una: o tăiere marginea totală.
Salvarea tăiere furnizeaza cel mai eficient mod de a folosi doar un singur pumn, pentru a finaliza tăiere continuă de mai multe părţi pentru a îmbunătăţi eficienţa producţiei în acelaşi timp, mai importante economii din oţel.
Calificare două: Podul de părţi şi chiar tăiate.
1. în cazul în care instabilitatea sistemului de masina de taiat polistiren cauzate de lent de tăiere în cursul procesului, datorita sistemului de control intern CPU si hard-disk de căldură, duce la instabilitatea sistemului, nu pot lucra toate zi sau fan uzura, vibraţii de hard disk sau virusi pot determina sistemul de stagnare. Sau sistemul CNC, există unele defecte în softul de tăiere, au existat vina sau eroare, rezultând în producerea de tăiere întârziere de tăiere. 2. utilizarea cuiburi software cauzate de utilizarea scăzut de materiale complet computerul în întregul set de materiale şi mai mult material, în biblioteca de stocare CNC sistem apel parte de aşteptat sau de a citi părţi manual de programare, locale de tăiere , aşa că din polistiren cele mai multe maşini de tăiere este într-o stare de aşteptare pentru programare, reducând foarte mult eficienţa producţiei de maşină de tăiat polistiren, şi din cauza tăiere locale produc un număr mare de oţel rămase. 3. CNC system fără procesul de tăiere automată şi parametrii de aschieri lucrătorilor de tăiere de date pot doar să spun că în virtutea propria experienţă şi de observare, de operarea manuală a masina de taiat polistiren, nu pot face automat perforaţie şi automate tăiere, eficienta este foarte scăzută.
Dar avem nevoie să acorde atenţie la operaţiunea a metodei de programare este mai concentrat pe îmbunătăţirea tăiere viteza si eficienta de taiere, acest mod de programare este metoda tradiţională de tăiere nu se poate face. Printr-un program de calculator speciale de desen, taiere multiple părţi din calea împreună, a maşinii de tăiat polistiren la locul de muncă, numai pentru a purta o gaură va fi capabil să completeze întregul din oţel de tăiere. În setarea de tăiere, de tăiere metoda utilizată este prea simplu, o singură parte trebuie să fi perforat, şi trebuie să completeze tăiere, nici un folos de marginea comună, de margine, Podul și alte metode eficiente de tăiere, rezultând în eficienţa scăzută de tăiere, şi tăiere livrărilor) mai ales gura de tăiere cu plasmă) grave deşeuri.