Caracteristici ale blocului de polistiren rabotat sunt introduse

- Jul 04, 2017-

Caracteristici masina de turnare pentru bloc polistiren sunt introduse

Orice masina are proprietăţile sale mecanice. Care sunt caracteristicile masina de turnare pentru bloc polistiren? Aici este o privire la detalii:

1. rezervorul de reciclare pot fi golite şi uşor de eliminat.

2. precizie temperatura: setare de afişare temperatură;

Opriţi ceas la un moment regulate şi automat opriţi-l în funcţie de setarea timpului.

4 temperatura de afişare a nici un punct de contact, acesta nu va genera scântei electrice;

5. finalizarea maşină exploziilor de proiectare şi de fabricaţie, T4 standard de certificare;

6. exploziilor calificat certificat nu. CNEX092336 ~ 2344 exploziilor standard;

7. comutatorul se exploziilor de tip şi nu compuse din solvent coroziune;

8. fix temperatura shutdown, alcool de recuperare, în funcţie de oprire automată a temperaturii de abur;

9. în funcţie de secţiune specială de recuperare rezolvă problema blocarea conducta de punctul de fierbere scăzut solvent în solvent amestec.

10. sistemul de răcire adoptă aer de răcire şi căldură dissipation şi salvează o mulţime de apă.

11. dublu strat din oţel inoxidabil baril, nu sub presiune mod de lucru, indirecte de încălzire, preveni scurgerile de solvent;

12. automatic shutdown sistem: poate fi controlat de timp sau de temperatura, protecţie dublă închidere;

13. ultra-înaltă temperatură de protecţie: Când masina de turnare pentru bloc polistiren depășește temperatura setată, opri automat sistemul de încălzire;

Calculatorul controleaza maşină avansată, tehnologia este mai avansata, operaţiunea este mai convenabil şi mai intuitiv.

15. polistiren bloc turnare Machine adopta exploziilor ventilator, condensator tot de cupru, şi pentru solvenți speciale, toate din otel inoxidabil condensator;

16, dispozitive de vid de relief corespunzătoare, reciclare la punctul de fierbere de 155 ℃ ~ 220 ℃ punct de fierbere ridicat solvenți;

17. modelul de mari dimensiuni pot fi folosite în mod automat de alimentare: capacul baril este automat deschis şi închis automat, iar umplutura poate fi oprit automat;

18, ultra-înaltă tensiune de protecţie: polistiren bloc maşină de laminat în sine pentru nici modul de lucru sub presiune, în scopul de a preveni conducta blocarea cauzată de funcţionarea necorespunzătoare şi face masina de înaltă presiune din interiorul rezervorului, atunci când maşina în interiorul rezervorului presiune decât lumea exterioară 0.2 Br, automat presiunea de presă, pentru a asigura siguranţa de polistiren bloc masina de turnare;

Bloc polistiren maşină de laminat este aparatul de recuperare de alcool purificat. Echipamentul este compus din mai multe părţi. Iată caracteristicile Concentratorul de blocuri de polistiren.

1. inox condensator, modul de răcire este răcit.

2. incalzire sistem: element dublu incalzire electrica închis, stratul de izolaţie eficientă.

3. capacul rezervorului de distilare aparatului de descărcare încorporată de primăvară garantează că presiunea în rezervorul de distilare nu este mai mare decât 1 psi.

4. controlul sistemului: monitoriza starea de funcţionare temperatura şi maşină de fiecare punct prin senzor, si circuit de control microprocesor sigur realizeaza controlul automat.

5. masina de turnare pentru bloc polistiren Concentratorul adoptă şasiu din oţel inoxidabil toate structura, frumoase si durabile; Speciale de siguranţă înveliş de design, care nu este direct expusă, oferă protecţie suplimentară pentru operatori.

6. digital de control al temperaturii, controlul LCD display, temperatura setarea la 75 ° C-240 ° C la orice temperatura. Digital cu cristale lichide de afişare temperatură.

7. simplu operaţie: întregul proces este complet automat, 24 de ore fără întreruperi, oprire automată şi calculatorul de control inteligent.

8. polistiren concentrator bloc masina de turnare stretch formarea replică din oţel inoxidabil, complet sigilat cu coajă de metal fierbinte replică integrare, nu trebuie sa faci ulei de conducţie termică foc mediu, pentru a evita costurile inlocuirii uleiului de conducţie termică şi gaze potenţial eşec.

9. auto funcţia, indicatorul afişează informaţii de eroare.

10. exploziilor autentificare: structurii mecanice si cabluri electrice ale întregului aparat sunt proiectate şi fabricate în strictă conformitate cu cerinţele exploziilor. Aparatul este certificat de Statele Unite, Canada, Uniunea Europeană şi China.