Blocul de polistiren High-grade interne rabotat se confruntă cu dificultăţi

- Oct 17, 2017-

Interne high-grade polistiren bloc turnare Machine se confruntă cu dificultăţi
Tehnologie în curs de desfăşurare continuă a tehnologiei de polistiren bloc turnare Machine Chinei este de asemenea în creştere, piaţa internă CNC pentru nivel de cerere polistiren bloc turnare Machine este, de asemenea, îmbunătăţirea, cererea de produse low-bloc mai puţin şi mai mult mai înclinate în produse high-end, în special de înaltă calitate masina de turnare pentru bloc polistiren cererea continuă să crească. În scopul de a îmbunătăţi cota de piaţă şi de a spori competitivitatea întreprinderilor, este necesar să se îmbunătăţească tehnologie şi performanţă. Dar, în prezent ţara noastră prezintă o astfel de imagine, care este: calitate îmbunătăţită, în timp ce costul este de asemenea îmbunătăţită, şi high-grade polistiren bloc turnare Machine dezvoltarea industrială ritmul luptă, principalul motiv pentru această situaţie se datorează Chinei High-sistem CNC şi cele mai multe dintre componentele funcţionale la import; cuplat cu un număr mare de întreprinderile autohtone de tăiere CNC în sistemul NC privind capacitatea de dezvoltare a doua nu este suficient, numai limitat la utilizarea funcţiilor platforma standard, şi poate stapani tehnologia R & D, este dificil să se rupă, care rezultă în performanta si calitate de bloc polistiren masina de turnare este mult mai mic decât că a ţărilor dezvoltate, şi, de asemenea, aplicaţia de tăiere nivel şi intervalul de adaptare sunt limitate. În scopul de a îmbunătăți competitivitatea CNC industria are nevoie urgentă pe sistemul CNC şi principalele componente funcţionale de cercetare profundă tehnică, dar de cercetare, de asemenea, punctul de tehnologie de industrializare.
În prezent, China este puterea de producţie din lume polistiren bloc turnare Machine, dar componentele funcţionale şi întreprinderi de sistemul CNC sunt nici ţară mare, dar nu o ţară puternică, în scopul de a realiza visul de tăiere puterea CNC, mai întâi de toate să zonele de serviciu principal industriei cheie orientate spre afaceri echipamente piese tipic prelucrare echipamente pe progresul descoperire; În al doilea rând, interne high-grade polistiren bloc turnare Machine cotei de piaţa internă ar trebui să fie îmbunătăţit semnificativ, blocul domestice de high-grade polistiren masina de aplicare a CNC inhalare şi principalele componente funcţionale ale Localizare rata de îmbunătăţit în mod semnificativ; În cele din urmă, câteva sau mai multe masina de turnare pentru bloc polistiren echipamente să se dezvolte într-un brand de renume internaţional, astfel încât puterea de întreprindere dezvoltat pentru prima oară într-o întreprinderi de renume mondial.
Ca ansamblu dezvoltarea întreprinderilor CNC în China pe lipsa sistemului de cercetare şi dezvoltare, în scopul de a îmbunătăţi intern pe termen scurt high-grade polistiren bloc turnare Machine industria nivelul trebuie să fie punct de la suprafata, pe scurt, este primul în unele cheie domeniile de aplicare să se realizeze unul de o descoperire. China high-grade polistiren bloc turnare Machine în domeniul automotive aplicatiilor este foarte mic, doar individuale auto linia de producţie de utilizat, care pot conduce vehicule pentru piese lider de producţia de elemente cheie pentru a realiza progrese pentru a îmbunătăţi interne high-grade polistiren bloc turnare Machine aplicatii, creşterea cotei de piaţă.
Viitorul intern high-grade polistiren bloc turnare Machine numai solide progresul în direcţia dezvoltării menţionate mai sus în scopul de a îmbunătăţi cota de piaţă în scopul de a promova industria de CNC într-o direcţie bună, stabil, şi în cele din urmă pentru a atinge Puterea de CNC.
Bloc polistiren turnare Machine este un program digital şofer maşină mişcării, cu mişcarea de maşină, aleatoare cu instrumentul de tăiere să taie obiectului. Această integrare mecanice şi electrice de maşină de turnare pentru bloc polistiren se numeste masina de turnare pentru bloc polistiren. După mai multe decenii de dezvoltare, polistiren bloc turnare Machine sistem de control a fost de la funcţia simplă originale, complexe de programare şi metodele bazate pe intrări, gradul de automatizare nu este mare pentru dezvoltarea de un complet funcţional, inteligent, grafic, reţeaua de control; Sistemul de unitate este condus, de asemenea, la pas cu pas, servo analogice de mers cu maşina de portiere complet digitală.
Polistiren bloc laminat maşină tăiere precizia este cea mai mare? Cu îmbunătăţirea cerinţe de calitate produs, producatori de precizie de taiere polistiren bloc turnare Machine necesită mare atenţie, polistiren bloc turnare Machine pentru a satisface nevoile de ori, tehnologia laser în îmbunătăţirea continuă şi descoperire. În prezent, masina de turnare a polistiren bloc poate oferi, în general, taiere de precizie de ± 0,2 mm mai jos, dar pentru diferite materiale, tăierea grosimea, precum şi calitatea echipamentelor, rezultatele vor fi diferite de precizie. Aici să urmeze înţelegerea detaliată polistiren bloc laminat maşină tăiere cifrele de precizie mai mare.