Gama de taiere optima şi viteză de tăiere a formei polistiren portabil rabotat

- Sep 28, 2017-


Se vede că tăierea bun calitate și viteză de tăiere sunt inseparabile. Atunci când viteza este foarte scăzută, deoarece incizia este prea mare, arcul va merge chiar.
Gama optima de taiere portabil forma polistiren masina de turnare este după cum urmează: progrese Moderate în viteză de tăiere poate îmbunătăţi calitatea de incizie, adică, incizia este uşor mai restrâns, suprafaţa incizia este mai plat şi deformarea pot fi reduse şi viteza de taiere este prea repede energia este mai mică decât suma necesară, maxilarului în slotul poate topi rapid topit se topesc imediat cu sufletul la gură departe pentru a forma un drag mai mare, cu incizie agăţat zgură, declinul de suprafaţă calitatea incizie.
Viteza optimă de tăiere gama de portabil forma polistiren masina de turnare pot fi selectate în funcţie de instrucţiunile de echipamente sau determinate de experiment. Din cauza grosimi de material, materiale, punctul de topire, conductivitate termică, și tensiunea superficială după topire, viteza de tăiere se schimba, de asemenea, în mod corespunzător. Atunci când viteza de taiere este prea mică, pentru că tăierea este cu arc de plasmă de anod, în scopul de a menţine arcul în sine nu este haos, anod pistrui sau anod zonă trebuie să fie în arcul la cel mai apropiat cut pentru a găsi curent conductoare în jurul acelaşi timp jet diame Ter să treacă mai multă căldură, astfel încât incizia lărgite, incizie pe ambele părţi de material de la marginea de jos de extracţie şi solidificare, formarea de greu pentru a curăţa de zgura, iar marginea superioară a incizia datorită încălzire prea mult pentru a forma rounde d colţuri.
Polistiren forma masina de turnare industriale structura ajustare semnificativ viteza, în special în următoarele domenii:
În primul rând, produs pentru a accelera ritmul de upgrade-ul high-end. Dimensiunea casetei poate fi determinată în funcţie de grosimea plăcii frecvent utilizate şi dimensiunea de piese de, de obicei, 100-150 mm. sus masă de tăiere este fabricat din fonta con la un anumit interval fix la canal, compoziţia de rând con , Rândul de sus al conului este amenajat la un anumit interval pentru a forma o masă de tăiere.
În al doilea rând, infrastructura de bază a hub-ul are un progres major. Unor întreprinderi, de asemenea, folosi aparatul de generaţie convenţionale putere avantajele tehnologiei, implicate în desalinizare echipamentelor fabricaţie şi alte domenii de fabricaţie.
De exemplu, high-end piese hidraulice a fost China polistiren forma de turnare Machine industrie, tehnologie slab, procesul de localizare curent a fost expus zori; implicat în industria de instrumentaţie automate, high-end presiune invertor a făcut progrese substanţiale, exporturile de produse străine după utilizator cu siguranţă; În plus faţă de ultra-înaltă tensiune AC şi carcasa de izolare DC şi dispozitiv de priză transformator, conducta de gaze naturale pe distanţe lungi si mari de energie termică şi supape de echipamente nucleare, centrala nucleara planta cu sigilii high-end, parametrii de înaltă, cum ar fi turnare şi bucăţi de forjare de produse independent face o pauza de bun venit.
În cele din urmă, producţia de masă de tăiere, polistiren forma laminat maşină tăiere masă, de obicei, avea două practici, unul este tip grila, unul este tip top. Masa de taiere grilă pătrată este o anumită lățime (80-120) şi grosimea (5-8) de fier plat, suprapunere laterală cu fiecare alte într-o grilă.
Primul este centrul şinele verticale ghid şi durata laterale de aceeaşi. Prin urmare, aleg în general să "meargă", în proiecte străine din furnizarea stand-alone pentru a oferi seturi complete de echipament, şi apoi la construirea de proiecte la cheie centrala, facilitarea foarte mult presiunea comenzilor interne insuficiente. Instalarea propriu-zisă, potrivit Wuhan Xin Hong Wai Yip să furnizeze anumite desene pentru a efectua. Acest tip de tăiere tabel, deoarece top con pentru fonta, masina de turnare pentru forma polistiren nu este uşor de a provoca daune la aceasta, şi uşor de a deteriora conul de un singur înlocuitor (şurub fixare cu şurub din oţel, con sus gaura surub de prelucrare şi orizontale gaura de demolare, vă puteţi cu uşurinţă dezasambla), astfel încât efectul este mult mai bună decât prima.
"15", "al unsprezecelea cincinal" perioada, puterea generaţie echipamente industria manufacturieră de mai mulţi ani pentru a menţine creşterea ultra-înaltă, curent piaţa internă cerere crestere spaţiul a fost limitată. În plus, dezvoltarea rapidă a produselor high-end sunt relevate în o serie de echipamente majore produse şi anterior, linia est-vest, a doua linie de echipament de bază de intrare.
În al treilea rând, dezvoltarea unor servicii moderne de fabricaţie, pentru a extinde lanţul industriale, a devenit mai deosebite de afaceri auto-conştient.
Primul este dezvoltarea accelerată de echipamente de energie curată, hidroenergie generatoare de unitati au crescut cu 27.24 %, centralei termice de producţie crescut 14.99 %, unităţi de energie termică din producția totală de echipament de generare energie semnificativ s-a diminuat; urmat de polistiren forma de turnare Machine industria structura actualizare progres, rata de creştere de polistiren forma de turnare Machine şi sistemul de comandă numerică este semnificativ mai rapid decât cel de masini ordinare. Încă o dată, tendinţa de dezvoltare a instrumentului high-end este puternic, care este punctul culminant al dezvoltării industriei anul acesta. Valoarea de ieşire a instrumentului automate este 35 % mai rapid decât că de ritmul de creştere uniforme industria instrument, veniturile principale de afaceri profit de 10 %, cunoscut ca produse high-tech DCS sistem făcut mare progres. Instalarea trebuie să garanteze că două distanta de centru vertical ghid feroviar şi nivel.
Polistiren forma de turnare Machine este folosit în principal pentru lot de tăiere, deci infiintarii de instalare a Fundaţiei este relativ mai cantilevered polistiren forma laminat maşină şi portabil polistiren forma de turnare Machine şi intersectează Polistiren forma masina de turnare fundatie instalare este mult mai complicat.