Utilizarea corectă a mașinii de tăiat polistiren

- Jul 12, 2017-

Utilizarea corectă a mașinii de tăiat polistiren
Liniile decorative EPS sunt un nou tip de linii și componente decorative externe, pot înlocui complet componentele tradiționale de ciment, mai potrivite pentru montarea în peretele exterior, atât pentru a reflecta stilul clasic european, elegant, cât și pentru a se asigura că principalele perete de constructii nu apare rece, efectul de pod fierbinte. Mai ales pentru stilul european de înălțime ridicată, instalarea componentelor de ciment este foarte dificilă, durată lungă, timp vor apărea fisuri, durabilitate scăzută și utilizarea liniilor decorative EPS, cu instalare ușoară, durabilitate economică, durabilitate și alte avantaje.
Utilizarea corectă a mașinii de tăiat polistiren:
Înainte de utilizare, trebuie să verificați cu atenție performanțele echipamentelor de linie EPS pentru a asigura integritatea pieselor. Pentru a verifica detaliat comutatorul de alimentare, tăierea etanșeității peliculei, a capacului de protecție sau a deflectorului de siguranță, consola trebuie să fie solidă.
Mașina de tăiat polistiren la prețurile oțelului și costurile forței de muncă continuă să crească în cazul în care avantajele rapid evidențiază și înlocui tăiere manuală și tăiere semi-automată. În comparație cu mașină de profilare cu o singură linie, avantajele mașinii de tăiat polistiren pentru performanța ridicată a securității, rata scăzută de eșec, control bun, această versiune a unei mici deșeuri, eficiență ridicată, funcționare multifuncțională, doar o persoană, eficiența este un singur fir de tăiat mouse-ul mașinii.
Mașină CNC combinată cu experiența de producție de ani de experiență și feedback-ul experienței utilizatorului, vă rugăm să reamintiți majoritatea utilizatorilor în utilizarea atenției la următoarele puncte:
1, înainte de utilizare ar trebui să verifice dacă înlocuirea de sârmă electrică, utilizarea de mai mult de înlocuire a noului relativ sigur, pentru a evita procesul de sârmă spartă
2, după boot pentru a verifica suprafața de lucru și șinele pe dacă există obstacole, în cazul în care obstacolele trebuie să fie exclusă
3, deschideți sursa de alimentare și porniți alte computere și alte computere, apoi rotiți caseta de comandă de pe blocarea alimentării, la sursa de alimentare CNC, verificați luminile panoului de control de pe panoul normal
4, deschideți controlul manual al software-ului de control al direcției de inspecție a axei și precizia este exactă
5, în operațiune, cum ar fi în caz de urgență, ar trebui să apăsați imediat butonul roșu de oprire de urgență pentru a preveni accidentele
6, funcționarea echipamentului, inspecția, întreținerea, întreținerea trebuie să fie efectuată de profesioniști
În ultimii ani, utilizarea componentelor de ciment GRC a devenit mai mică și mai mică, majoritatea oamenilor au început să aleagă linii eps, datorită eps-urilor scăzute, siguranța și protecția mediului, durabilitatea, izolarea termică și alte avantaje, de viață. Prin urmare, indiferent de ce industrie, există o urmărire a oamenilor inteligenți și eficienți, ar dori să utilizeze echipamentele de procesare a componentelor în stil european pentru a-și atinge scopul. Deci, care sunt factorii care afectează prețul echipamentului de tăiere cu polistiren?
Eps-urile sunt introduse din tehnologie în străinătate, oamenii de uz casnic recunoscuți în principal componentele GRC de ciment, deoarece oamenii continuă să-și îmbunătățească abilitatea de a accepta lucruri noi, piața eps continuă să se extindă, iar tehnologia de polizare a mașinilor de tăiere cu polistiren mult mai mult decât nivelul străin. În calitate de întreprinderi de veterani din industria eps, CNC și alte întreprinderi bine-cunoscute pe piața internă, mai mult de 10 ani de cercetare și dezvoltare unice, continuă, și în mod constant înainte, pentru echipamentele naționale de procesare a echipamentelor eps au continuat să contribuie. Cu toate acestea, în același timp, mulți producători răi văd numai perspectivele industriei echipamentelor de prelucrare a echipamentelor de epurare, s-au alăturat rangului de întreprinderi de procesare a echipamentelor eps, mulți producători săraci sunt reducerea costurilor echipamentelor și a calității, profit.
Deci, care sunt factorii care afectează prețul echipamentului de tăiere cu polistiren?
1, configurația este bună sau rea
2, mărimea puterii
3, oțel
4, conținut tehnic
Cumpărați polistiren mașini de tăiat echipamente în principal, fantezie trei puncte: primul punct este puterea tehnică a companiei, a doua este calitatea echipamentului, a treia este de servicii post-vânzare! Tehnologia companiei nu este, puterea întreprinderii nu este o dezvoltare puternică nu este bine să se prăbușească, după vânzare nu este garantată. În al doilea rând, calitatea echipamentelor este reflectată în principal în mai multe aspecte, inclusiv configurația de produs, mașină de lucru, configurarea computerelor și a mașinilor de tăiat piața software-ului, ce preț are, astfel încât prețul diferitelor prețuri echipamente de configurare software-ul, mașină de lucru pentru a determina calitatea echipamentului Ușor de utilizat, cum ar fi stabilitatea echipamentului, precizia, etc. vor fi scoase.