Traiectorie Offset Analiza polistirenului de reciclare Machine

- Sep 14, 2017-

Analiza offset traiectorie a mașinii de reciclare a polistirenului
Polistiren Reciclarea Avantajul de tăiere a mașinii se reflectă în principal în eficiența tăierii și costul, care este diferit de tăierea cu flacără, viteza generală de prelucrare a plasmei poate ajunge la 5-7 ori tăierea cu flacără, dar problema Polistirenului de reciclare a mașinii este tăiată. eroare, nu există nici un răspuns calitativ la această problemă, datorită producătorilor echipamente de polistiren de reciclare mașină variază, materialul va avea un impact diferit. În general, viteza de tăiere și precizia mașinii de reciclare a polistirenului trebuie să fie mai bune decât tăierea cu flacără. Masina de reciclare a polistirenului Masina de debitat absolut, este economie de timp si economie de forta de munca, dar si pentru imbunatatirea eficientei taierii.
Mașina de reciclare a polistirenului funcționează în conformitate cu mișcarea cu două axe pentru a realiza tăierea oricărei tăieturi în formă, în utilizarea zilnică a procesului, ținând cont de utilizarea mașinii de reciclare a polistirenului utilizată de mediul de procesare, de reducere a frecvenței, să se ocupe de modul de abordare. Mașina de reciclare a polistirenului este prin axa X și axa Y în același timp, pentru a realiza tăietura în formă specială, atunci când deviația axei XY de deplasare, principalele motive sunt următoarele două aspecte:
1. Sistemul numeric de control în sine este un factor non-uman, care trebuie să înțeleagă întreținerea sistemului CNC;
2. este o problemă mecanică, adică, adesea spunem că eșecul hardware.
Cu privire la rezolvarea problemelor legate de hardware Aici, de asemenea, oferim câteva sugestii, companiile care intră în contact cu producătorii care așteaptă procesul de procesare tehnică, ar dori să încerce să se ocupe de propriile mâini.
Polistiren Reciclarea mașinilor unelte și reductor arbore probleme;
Există o problemă cu reductorul și conexiunile cu motor ale mașinii de reciclare a polistirenului.
Dacă întâlniți abaterea axei XY, atâta timp cât apelul factorilor care trebuie investigați, cred că problema poate fi rezolvată.
Desigur, efectul de tăiere al mașinii de reciclare a polistirenului este, de asemenea, legat de abilitățile operatorului. Cel mai important lucru este că Mașina de reciclare a polistirenului este controlată de calculator. Mașina de reciclare a polistirenului este capabilă să taie diferite grafice. Efectul este același cu cel al "instrumentului". Din cele de mai sus se poate observa, pentru toate aspectele cererii, pentru a elimina rezultatele bune, acest lucru este rezultatul coordonării, să ne facem mai completă tăietura.
Precizia dimensională a piesei este între tăierea cu laser și tăierea obișnuită a arcului cu plasmă. Cum ar fi tăierea grosimii pieselor de 4,8 mm cu o precizie dimensională de ± 0,38 mm, o grosime de tăiere de 9,5 mm când este de ± 0,51 mm. Viteza de tăiere este mai mică decât tăierea obișnuită a arcului cu plasmă, dar aproape de tăierea cu laser. Gazul de lucru al arderii cu arc utilizează în principal oxigen (pentru tăierea oțelului cu conținut scăzut de carbon), iar unele utilizează gaz mixt cu azot, argon și hidrogen (tăierea oțelului inoxidabil, aluminiu etc.). Curent de lucru de la 15A-130A, potrivit pentru o tăiere cu plasmă de înaltă precizie cu o grosime de 0,5-10mm.
Mașina de reciclare a polistirenului este folosită de motorul de deplasare verticală și orizontală pentru a promova formarea poziționării planului de tăiere, însă în procesul propriu-zis, pentru a proteja calitatea tăierii și efectului, necesitatea deplasării în sus și în jos în direcția verticală a torței, motivul este că materialul care urmează să fie tăiat poate fi deformat; de altă parte, de asemenea, pentru a facilita operatorul gol gheață și localizați punctul de pornire a tăierii.
Mașina de reciclare a polistirenului este folosită în prezent, unele dintre componentele cheie ale curățării nu sunt în loc, împreună cu mediul de procesare slab al instalației, ușor de provocat tăiere slabă, calitate slabă a tăierii, polistiren de reciclare mașină este acum utilizat în producție dintr-o gamă largă de mașini și echipamente, Deoarece polistiren de reciclare a mediului de lucru Masina este, în general, săraci, mediu sărac, praf de metal este relativ mare, în cazul în care utilizarea procesului fără atenție la conservare, atunci funcționarea normală a echipamentului va avea un mare impact, trebuie să fie pe mașină Curățarea și întreținerea cuprinzătoare vor arde chiar și piesele în serios, compania noastră bazată pe ani de experiență, a rezumat Mașina de reciclare a polistirenului trei trebuie să curățe o parte.