Mașină de tăiat Cnc Eps

Mașină de tăiat Cnc Eps

Sistemele automate de tăiere a spumei CNC cu mașini de tăiere a mașinilor de tăiere a spumei și de acoperire a spumei controlate de mașini sunt destinate să îndeplinească încordarea piețelor competitive de fabricare a spumei de astăzi. Un cod puternic, ușor de descoperit și o utilizare simplă, este combinat cu un ...

Detalii produs

Mașini automate de tăiere a spumei CNC

Familia de sisteme de tăiere a mașinilor de tăiere a spumei și de acoperire a spumei controlate cu mașini este destinată să îndeplinească încordarea piețelor competitive de fabricare a spumei de astăzi. Un cod puternic, ușor de descoperit și o utilizare simplă, este combinat cu un cadru robust din oțel sudat, iar piesele de calitate superioară creează instrumentul nostru cu margine fierbinte, cel mai simplu pe piața din zilele noastre.


Ne mândrim frumos cu inovația, calitatea și prețul nostru.


Inovare:


Toate aspectele legate de stil și fabricație sunt realizate aici, inginerii întăriți în cadrul activității.

Analizăm și revizuim în permanență stilurile noastre pe măsură ce noi strategii și produse devin acolo.

Auzim clienții noștri!

Calitate superioară:


Mașinile noastre sunt construite cu piese de primă calitate.

Toate utilajele trec teste riguroase înainte de încărcare.

Majoritatea utilajelor sunt echipate cu instalare și instruire în cunoștință.

Valoare:


Afacerile dvs. depind de utilajele noastre - sunt concepute pentru a fi fiecare productive și de încredere.

Mașinile noastre pot funcționa cu acuratețe timp de câțiva ani, cu cea mai mică întreținere.

Oferim sprijin minunat - în prezent și în viitor.


Instrumental de tăiere a spumei pentru mulători și fabricanți de panouri

utilajele ar putea fi o parte cheie în succesul oricărui producător de panouri sau blocuri. Deoarece produsul din spumă EPS se adaugă la modă într-o varietate extrem de mare de aplicații, modelele de blocuri și producătorii de panouri consideră utilaje extrem de productive și de lungă durată, astfel încât să formeze un profit pe piața de astăzi.


Taietoare de contur

Mașina de tăiat cu spumă de contur CNC va indica pur și simplu numele, ci tăie formele conturate. este utilizat pe scară largă în crearea modelării pentru utilizări subiecte. aceasta este adesea operația fundamentală a Xydroids, deși îndeplinesc și sarcini diferite, cum ar fi, întoarcerea coloanelor, modelarea în 3-D, etc., maltratarea a numeroase atașamente facultative.


Placi de sârmă fierbinte

Un drool este folosit pentru a furniza volume masive de plăci de spumă EPS. Aceste aparate folosesc o grilă de fire fierbinți care sunt setate manual. Aceste mașini sunt de obicei mese de spumă staționare (spuma nu se mișcă). Setul de fire fierbinți se deplasează pe mașină și prin blocurile de spumă. această metodă creează tăieri corecte sistematic pe întreaga lungime a blocurilor. Harpa încorporează un stil de pivotare care permite tăierea în fiecare direcție!


Downcutters

Un decurator ar putea fi o masă de tăiere staționară din spumă care folosește o rețea automată de sârmă fierbinte în mișcare verticală. Această mașină încorporează un stil rezistent și folosește o acțiune pozitivă în orice privință în patru colțuri pentru o precizie de precizie. Această mașină este obișnuită cu zece fire lungi și douăzeci de fire scurte. Există diferite opțiuni pentru diverse dimensiuni de bloc și pentru o gamă de fire fierbinți.


Bine ați venit să cumpărați mașină de tăiat cu cnc eps ieftin și scăzut, fabricată în China de la noi, care este unul dintre cei mai strălucitori producători de mașini de expandat din polistiren din China și, de asemenea, echipat cu o fabrică profesionistă.

Anchetă