Mașină de spumat diy

Mașină de spumat diy

Mașina de tăiat spumă este un dispozitiv pentru prelucrarea materialelor chimice precum spuma și bureții. Odată cu dezvoltarea industriei, avantajele tăierii electrice devin treptat evidente și prezintă avantajele unei eficiențe de tăiere ridicate, dimensiuni de tăiere precise și precizie ridicată ...

Detalii produs

Mașina de tăiat spumă este un dispozitiv pentru prelucrarea materialelor chimice precum spuma și bureții. Odată cu dezvoltarea industriei, avantajele tăierii electrice devin treptat evidente și prezintă avantajele unei eficiențe de tăiere ridicate, dimensiuni de tăiere precise și precizie ridicată.

Mașina de tăiat cu spumă CNC folosește un fir de oțel abraziv de mare viteză ca instrument de tăiere, apoi rulează cu o viteză mare de 6 metri pe minut. Poate fi tăiat pentru materiale plastice din spumă, cum ar fi silicatul din PVC și aluminiu, precum și materiale de izolare termică utilizate în industria petrochimică.

Sculpturile cu bule sunt de asemenea comune în viață. De multe ori se văd decorații de festival în mall, imaginea vizuală a promovării mărcii, setul de scene de Crăciun și picturile murale în interior și în exterior.

Materialul de spumă este tăiat și format dintr-un tăietor de spumă, apoi lustruit fin și în cele din urmă colorat.

Cu toate acestea, utilizarea frezelor de spumă nu se limitează la acestea. Cutiile din spumă utilizate frecvent vara, pernele canapelei care se folosesc în fiecare zi, etc., necesită un freză de spumă.

Desigur, în comparație cu mașina de tăiat cu spumă CNC pe scară largă folosită în producția industrială, instrumentele de tăiere a spumei utilizate în mod obișnuit în viața de zi cu zi sunt utilizate mai ales pentru tăierea plăcilor simple de spumă. Prin urmare, cele mai multe instrumente de tăiere sunt utilizate, dar marginile de tăiere sunt adesea prea mult și rupte. Există, de asemenea, multe bărbierit.

Nu numai că poate fi folosit pentru tăierea spumei cu forma dorită, ci și spuma de plastic după scobire, ci poate fi folosită și ca o placă scurgeră, pulverizată cu jet de cerneală pentru a forma o pictură de artă.


Bine ați venit să cumpărați mașină de spumă diy cu prețuri ieftine și mici fabricate în China de la noi, care este unul dintre cei mai strălucitori producători de mașini de expandat din polistiren din China și dotate și cu o fabrică profesionistă.

Anchetă