Eps Box Machine

Eps Box Machine

Am introdus mașini avansate în cadrul unității de producție care modifică Statele Unite ale Americii în producerea și activitatea diferită a calității EPS Fish Box. Această cutie este folosită pentru ambalarea peștelui pe tot parcursul transportului. La unitatea noastră de proces de sunet, avem tendința de a folosi calitate premium ...

Detalii produs

Am introdus mașini avansate în cadrul unității de producție care modifică Statele Unite ale Americii în producerea și activitatea diferită a calității EPS Fish Box. Această cutie este folosită pentru ambalarea peștelui pe tot parcursul transportului. La unitatea noastră de proces de sunet, avem tendința de a folosi termocol de calitate superioară pentru stilarea acestei cutii. accesibil în numeroase dimensiuni și forme, cutia noastră de pește EPS este foarte iubită printre cumpărători. avem tendința de a verifica această casetă cu privire la rezistența și parametrii de finisare pentru a furniza defecte variază de la cumpărători.


Caracteristici:


Mediu prietenos

Greutate ușoară

Rezistență la scurgeri

Cutie de pește EPS


RR Thermotech produce și oferă o calitate glorioasă de cutii de pește și fructe, cutii de fructe EPS, cutii de pește și cutii de ambalare cu cinamă dilatate, care sunt folosite în ambalarea produselor biodegradabile precum exportatorii de produse alimentare / legume / fructe / flori din întreaga lume. Aceste cutii sunt alcătuite, în esență, din termocole de cea mai bună calitate pentru a împacheta și tranzita produsul biodegradabil pentru a-și menține prospețimea și frigul timp de multe ore. concomitent, aceste cutii sunt grozav de la îndemână chiar și în funcțiile casnice, precum depozitarea comestibilelor și a băuturilor la temperatura dorită. marfă de scorțișoară îmbracă cutii de pește și ambalaje de servicii alimentare precum cupe, farfurii, boluri, tăvi, scoici, tăvi de carne, cutii pentru ouă, containere pentru alimente și brânză și tacâmuri, care asigură siguranța mărfurilor în cutii termice de pește și fructe fabricate de fabrica Statele Unite ale Americii. Protejează concomitent ambalajele ca obiectele de finisare formate obișnuite cu produsul electronic al navei și „alunele” de umplere.


Bine ați venit să cumpărați mașină de cutie eps ieftină și scăzută, fabricată în China de la noi, care este unul dintre cei mai strălucitori producători de mașini de expandat din polistiren din China și dotate și cu o fabrică profesionistă.

Anchetă