Cupa Eps Machine

Cupa Eps Machine

Am fost în măsură să construim un cont extins și reciproc cu cumpărătorii, oferind o mare varietate de mașini de creare a Cupei EPS. Mașina oferită este utilizată pentru a forma cupe de hârtie și EPS. Mâinile noastre harnice folosesc materiale de calitate optimă pentru fabricarea acestei mașini. cumpărătorii vor folosi ...

Detalii produs

Am fost în măsură să construim un cont extins și reciproc cu cumpărătorii, oferind o mare varietate de mașini de creare a Cupei EPS. Mașina oferită este utilizată pentru a forma cupe de hârtie și EPS. Mâinile noastre harnice folosesc materiale de calitate optimă pentru fabricarea acestei mașini. cumpărătorii vor folosi utilajul nostru în mai multe specificații tehnice în funcție de nevoile lor. oferim această mașină EPS Cup care creează un preț eficient.


Caracteristici:


Finisaj rezistent la rugină

Întreținere ușoară

Funcționare fără zgomot

Mașină de creare a Cupei EPS


Setul de mașini ia stiren expandabil ca material, spumare cu aburi, odată ce 2 pași de spumare vor reveni cupa și vasul. Producția de gestionare a automatei. nivel ridicat de automatizare, intensitate redusă a forței de muncă; productivitate ridicată, cost redus. metoda de fabricație adoptă un stil de închidere complet, astfel încât să se oprească de la pas cu bit cu aer, în timp ce materialul crește, creând cupe și boluri de calitate inteligentă. folosiți absolut surse de energie și reduceți timpul de formare.

Caracteristici


Linia de asamblare Cup Foaming-Cup este utilizată pentru a furniza cantități masive de cană fierbinte, ceașcă de ceai fierbinte, lovitură de supă fierbinte, cadă de tăiței și diferite ambalaje alimentare și alimentare.

Greutate ușoară, rigiditate inteligentă și izolare termică bine.

Mașina deține mai multe merituri, cum ar fi timpii mari de spumare, potența ridicată de fabricație, consumul scăzut de abur, prețul scăzut și mărfurile cu model complet diferite create în același timp.

Țevile și tuburile sistemului de transfer sunt toate formate dintr-un material netratat, astfel încât acestea rezistă la eroziune și ușor să fie curate.

Procedurile de pre-extindere și formare sunt toate operate de controler automat, mecanicul și dispozitivul sau aparatele sunt complet remarcabile.

Metoda tehnicii


Pre-extinde> uscat> boul Materiale> depozitare> injectare Formare


Bine ați venit să cumpărați mașini cupe eps ieftine și mici, făcute în China de la noi, care este unul dintre cei mai strălucitori producători de mașini de expandat din polistiren din China și echipat și cu o fabrică profesionistă.

Anchetă