Mașină de topire la cald Eps

Mașină de topire la cald Eps

La ce ar trebui să acorzi atenție atunci când mașina eps „formează echipament”? Producția de foi extrudate (XPS) este aceeași ca pentru producția de plăci de spumă (EPS), dar procesul de producție este diferit. Materia prima pentru placa extrudata (XPS) este polistiren pentru placa de spuma EPS, ...

Detalii produs

La ce ar trebui să acorzi atenție atunci când mașina eps „formează echipament”?

Producția de foi extrudate (XPS) este aceeași ca pentru producția de plăci de spumă (EPS), dar procesul de producție este diferit.

Materia primă pentru placa extrudată (XPS) este polistirenul pentru placa de spumă EPS, dar performanța plăcii extrudate (XPS) este cu mult superioară celei a plăcii de spumă, astfel încât în cele din urmă va înlocui izolarea cu spumă și izolarea perlită.

(1) Placă de spumă (EPS)

Placa de spumă (tablă EPS), cunoscută și sub denumirea de "placă de spumă de polistiren", este un obiect alb care este încălzit și format într-o matriță prin preîncălzirea perlelor de polistiren expandabile care conțin un agent de spumare lichid volatil. Există caracteristici structurale ale celulelor închise fine.

Caracteristici:

1. Densitate scăzută, rată ridicată de recuperare și structură independentă a bulelor.

2. Rata de absorbție a apei de suprafață este scăzută, iar rezistența la penetrare este bună.

3, coroziune acidă, alcalină, sare, ulei și alți solvenți organici, rezistență excelentă la îmbătrânire.

4, nu curge la temperaturi ridicate, nu este fragil la temperaturi scăzute.

Scopul aplicatiei:

Folosit în principal pentru pereții clădirii, izolația acoperișului, izolarea plăcii compozite, depozitarea la rece, aer condiționat, vehicule, izolarea navelor, încălzirea podelei, decorarea și cioplirea etc.

(2) placă extrudată (XPS)

Placa de extrudare (XPS) este o placă de izolare din polistiren extrudat. Este confecționat din rășină de polistiren și alte materii prime și materiale de păstrare. Se amestecă cu încălzirea și se amestecă cu catalizatorul, apoi se extrudează și se extrudează. Placa rigidă din spumă fabricată de companie. Numele său este XPS pentru izolare termică. XPS are o structură perfectă cu fagure cu celule închise, ceea ce face ca placa XPS să fie extrem de scăzută în absorbția apei (Aproape fără absorbție de apă), conductivitate termică scăzută, rezistență la presiune ridicată și rezistență la îmbătrânire (aproape niciun fenomen de descompunere în îmbătrânire în utilizarea normală).

Caracteristici:

1, izolație termică excelentă

2, rezistență la presiune excelentă

3, apă de înaltă calitate, rezistență la umiditate

4, textură ușoară, ușor de utilizat

5, stabilitatea, rezistența la coroziune este bună

6, performanța de mediu a produsului

Scopul aplicatiei:

Izolarea acoperișului pentru construcții, acoperișul cu structură din oțel, izolația pereților clădirii, hidratarea podelei, solul pătrat, controlul înghețului la sol, conductele centrale de ventilație a aerului condiționat etc.

Extensie: (3) Comparația dintre diferența dintre cele două sisteme de izolare pentru pereți exteriori de bord EPS și sistemul de izolare pentru pereții exteriori de bord XPS:

Sistemul de izolație pentru pereții exteriori din tablă de izolație include în principal: sistem de izolare pentru pereți exteriori din tablă EPS, sistem de izolare pentru pereți exteriori din tablă XPS

În primul rând, compararea performanței celor două sisteme

1, performanță de izolare termică:

Proprietățile de izolare EPS și XPS de aceeași grosime sunt crescute treptat. EPS este 0.041, iar XPS-ul este 0.030. Prin urmare, atunci când se obține același efect de izolare, foaia XPS este mai subțire decât foaia EPS, dar prețul foii pure este mai scump decât placa EPS. Dacă luați în considerare procesul și înălțimea clădirii, prețul pe metru pătrat XPS este mai scump decât EPS.

Pentru izolarea termică, punctul principal este să analizezi indicele de inerție termică D, iar valoarea lui D este proporțională cu coeficientul de stocare a căldurii. Cu toate acestea, în ceea ce privește întregul sistem, stocarea de căldură a betonului de 200 mm este deja suficient de mare, iar stratul de izolație exterior este adăugat pentru a satisface pe deplin cerințele de economisire a energiei. Acesta este și motivul pentru care standardul național impune ca conductivitatea termică completă și coeficientul de stocare a căldurii să îndeplinească cerințele în același timp. Sistemele de tencuială subțire EPS sau XPS sunt pe deplin satisfăcătoare.

2. Forța:

Rezistența indicată aici trebuie să fie rezistența la tracțiune. Densitatea în vrac și rezistența la tracțiune a plăcii de polistiren sunt absolut legate. Rezistența la tracțiune a greutății generale a EPS de 18Kg / m3 este de 110-120KPa, iar densitatea în vrac de 20Kg / m3 este de aproximativ 140KPa. Densitatea în vrac a XPS este în mod normal de la 25Kg la 45Kg, iar intensitatea este de la 150KPa la 700KPa sau mai mare. (Premisa este că conductivitatea termică este de aproximativ 0,03).

Rezistența plăcii XPS este de 200KPa-250KPa. Cele mai multe plăci XPS din China sunt practic de 100 ~ 200kpa, iar plăcile EPS sunt sub 100KPa. În cazul unei decorații și a unui tifon din ce în ce mai multe fațade apar adesea în zonele de coastă, rezistența este foarte puternică. Important, în special pentru unele plăci de perete exterioare sau creștere ridicată, ambele plăci trebuie să fie armate sau fixate cu corpuri de fixare. Desenul plăcii ar trebui să fie mai mare de 400KPa, chiar dacă este XPS, soluția este de a rezolva problema prin răspândirea rețelei de sârmă de ancorare pe stratul de bază, astfel încât tensiunea la tracțiune să poată fi dispersată în spațiul tridimensional, atât timp cât ancorarea este corectă, deteriorarea desenului este în mod cert agravată. Stratul de mortar rezistent la fisuri din plasă de sârmă de oțel nu este o mare problemă.

În comparație cu EPS, placa XPS are o rezistență mai mare, dar în comparație cu XPS, datorită naturii (fragilității) plăcii EPS, atunci când zona de lipire este mare, posibilitatea de fisurare a stratului exterior de perete exterior este ridicată, în special a suprafeței de acoperire strat. Flexibilitatea este o chestiune de materialitate. Pentru suprafață, cunoștințele perceptuale aplică de obicei tencuiala pe placa de polistiren, iar apoi placa de polistiren este îndoită în ce măsură suprafața nu este crăpată. Dacă flexibilitatea este bună, îndoiți câteva cercuri. Nu se va despica. Similar cu indicele de ductilitate a materialelor impermeabile. În ceea ce privește materialul în sine, EPS flexibil este mai bun decât XPS.

3, rezistență la intemperii:

Rezistența la rezistență termică se referă la capacitatea sistemului de izolație de a se adapta la schimbările vremii și se referă la o serie de probleme legate de calitatea sistemului, indiferent dacă stabilitatea generală a sistemului, efectul de izolare s-au schimbat etc. condiții climatice. Rezistența la rezistență este un indicator foarte important al sistemelor de izolare.

Deoarece placa EPS are o absorbție mai mare a apei decât XPS, rezistența la intemperii nu este la fel de bună ca sistemul XPS. Cu toate acestea, ductilitatea plăcii EPS este mai bună decât cea a plăcii XPS, care poate depăși anumite defecte. Cu toate acestea, în ceea ce privește sistemul, stratul exterior al sistemului de tencuială subțire în sine are o anumită capacitate impermeabilă. Pe lângă procesul de construcție, performanțele impermeabile ale ambelor sisteme intacte sunt bune. Contactul dintre apa de ploaie și peretele de pe peretele vertical este vertical. Atâta timp cât mortarul de suprafață nu crăpa, impermeabilizarea nu este o problemă.

În plus, rezistența la presiune a vântului este, de asemenea, o parte importantă a rezistenței la intemperii, deoarece cu cât sistemul are rezistența la cavitate la presiunea vântului, cu atât este mai rău. Prin urmare, accentul se pune pe dimensiunea zonei de lipire dintre întregul sistem de izolație și stratul de bază. Nu există nicio problemă cu acest sistem XPS și sistemul EPS.

4, respirabilitate:

Respirabil și absorbant sunt două probleme! Dimensiunea moleculelor de aer și a moleculelor de apă este foarte diferită! Desigur, există o afirmație că este respirabil și impermeabil. Există experimente care să ilustreze acest lucru. De exemplu, la Shenzhen. Dați biscuiții afară, nu trebuie să udați biscuiții. Într-o zi, biscuiții se vor înmuia, deoarece absoarbe apa, iar apa care este aspirată este apă în aer și nu apă lichidă.

În sistemul de izolație, nu există niciun produs care să îndrăznească să afirme că produsele sale sunt atât respirabile, termoreductive, impermeabile și absorbante de apă. Deoarece acești indicatori sunt contradictorii, iar permeabilitatea ar trebui să acorde atenție și ventilației după apa umedă în timpul procesului de construcție și ventilația după finalizarea sistemului.

Cu toate acestea, noua placă extrudată XPS, materialul în sine nu absoarbe apa, iar conductivitatea termică este mai mică decât toate materialele de izolație existente, acesta fiind cel mai bun material de izolare pentru promovarea clădirilor care economisesc energie din țară. În construcție, placa xps poate folosi mortarul de lipit și pânza specială de plasă și mortarul de tencuială pentru a elimina complet condensul. Dacă placa xps este expusă pe stratul exterior, indiferent de placa de izolare a materialului care este expusă în spațiu, va exista condens. Posibilitatea, dar pentru că este ea însăși un material de izolare termică, nu există deloc o problemă de condensare.

5, rezistența legăturii:

Pentru sistemul de tencuială subțire, acest indicator va afecta în mod direct utilizarea plăcii. Placa EPS are rezistență redusă și rezistență la forfecare redusă. Foaia este deteriorată. Este posibil să nu fie pe suprafața de lipire, ci direct în mijlocul foii. Performanța bună a rezistenței XPS este mai asigurată. O rezistență la tracțiune de 0,1 MPa este echivalentă cu o forță de 10 tone pe metru pătrat, care este foarte mare.

Placă Xps, mulți folosesc sloturi în relief, cel mai benefic de utilizat, acest tratament de suprafață, producătorii autohtoni mari și-au dat deja seama, unii producători mici încă folosesc placă xps de suprafață netedă este metoda de fabricație.

6, planeitate a suprafeței

Platea suprafeței plăcii XPS depinde de materiile prime și echipamentele de producție. Se folosește placa xps a materiei prime. Plansitatea suprafeței este mult mai mare decât placa xps existentă folosind materialul secundar recuperat. Grad, în folosință, articulația eșalonată a fost promovată ca o tehnologie nouă, utilizarea de pânză de plasă rezistentă la alcali pe suprafața plăcii xps, fixată cu ancore speciale, după utilizarea mortarului de tencuială special, planeitatea peretelui suprafață mult mai puternică decât trecutul folosind sisteme EPS.

În al doilea rând, avantajele și dezavantajele celor două sisteme

Sistemul de izolare EPS are următoarele avantaje:

1), deja în sistem, tehnologia este matură. De când a fost folosit în Europa și Statele Unite de aproape trei decenii, clădirea a fost construită în Statele Unite cu 44 de etaje. Prin urmare, această tehnologie a format un sistem, iar stratul de lipire, stratul de izolație termică și stratul de finisare pot fi folosite împreună și există multe documente tehnice mai mature.

2), efectul de izolare este bun.

3), deoarece materialul de izolare folosește polistiren expandat, prețul său nu este foarte scump, ceea ce face ca întregul sistem să fie accesibil. Ușor de utilizat.

4) Nici un proces de construcție complicat. După o scurtă instruire, unitatea generală de construcții poate stăpâni esențialul construcției și poate facilita promovarea tehnologiei.

Dezavantajele sistemului EPS:

1) Datorită naturii plăcii în sine, rezistența sa nu este ridicată, capacitatea de rulare este scăzută, iar cărămizile exterioare orientate trebuie consolidate.

2) Placa trebuie să treacă o perioadă de maturitate la ieșirea din fabrică și trebuie să fie plasată pentru o perioadă de timp înainte de a putea fi utilizată. Dacă timpul de întărire este insuficient, calitatea foii nu poate fi garantată și foaia se micșorează după construcție, determinând fisurarea sistemului.

3), performanțe slabe de combustie, materialul EPS face ca acesta să rămână la un nivel anormal, incendiul Radio Beijing este cauzat de performanțele de combustie extrem de scăzute ale EPS.

4), nu este ecologic, EPS nu este ecologic în procesul de producție, va elimina o mulțime de deșeuri și gaze și are un impact mare asupra mediului înconjurător.

5), conductivitate termică slabă, ceea ce duce la nerespectarea celor 75 de standarde actuale de economisire a energiei promovate în China, în principiu EPS aparține materialelor de izolare fiind eliminate.

2, sistem de izolare XPS

Avantajele sistemului XPS sunt:

1) Placa XPS are un strat de suprafață dens și un strat interior al unei structuri de celule închise. Conductivitatea sa termică este mult mai mică decât EPS cu aceeași grosime, deci are o performanță de izolare termică mai bună decât EPS. Pentru aceeași fațadă a clădirii, grosimea clădirii poate fi mai mică decât alte tipuri de materiale de izolare.

2) datorită structurii celulare închise a stratului interior. Prin urmare, are o rezistență bună la umiditate și poate menține performanțe bune de izolare termică într-un mediu umed; este potrivit pentru clădirile cu cerințe speciale pentru conservarea căldurii, cum ar fi depozitarea la rece, și poate fi folosit și pentru materialele de finisare a pereților exteriori pentru construcția cărămizii sau a pietrei. .

3), placa XPS are o rezistență la compresiune bună, nu este ușor să crape și să se deterioreze în timpul construcției, ceea ce este atribuit rezistenței la compresiune ridicată a plăcii XPS.

4), placa XPS are performanțe ridicate, iar placa medie xps are o durată de viață de 60 ~ 80 de ani, care este mult mai mare decât placa EPS.

5), consiliul XPS a fost preocupat pe larg și a fost promovat în China după mai bine de 10 ani de dezvoltare. Și a format standardul național de izolare xps.

6), placa XPS în gradul de ardere, cu clasa A, grad B1, grad B2; standardele interne actuale sunt: GB8624-1997 / GB8624-2006 / GB8624-2012, aceste standarde sunt destinate în principal indicelui de oxigen al tablelor extrudate Conținutul este diferit în standard.

Bine ați venit să cumpărați mașină de topire la cald la prețuri ieftine și mici, fabricată în China de la noi, care este unul dintre cei mai strălucitori producători de mașini de extindere din polistiren din China și dotate și cu o fabrică profesionistă.

Anchetă