Mașină de reciclare Eps

Mașină de reciclare Eps

Reciclarea spumei nr. 6 se face adesea folosind o metodă în două etape cu densificator și instrument de utilizare a șlefuitorului. Aflați multe despre diverse procese de utilizare și instrumente de reciclare. Densificatoare Densificatoarele sunt obișnuite cu un produs compact din spumă liberă în blocuri dense pentru transport sau ...

Detalii produs

Reciclarea spumei nr. 6 se face adesea folosind o metodă în două etape cu densificator și instrument de utilizare a șlefuitorului. Aflați multe despre diverse procese de utilizare și instrumente de reciclare.


Densifiers

Densificatorii sunt obișnuiți cu un produs compact din spumă liberă în blocuri dense pentru transport sau depozitare înainte de utilizare. în timp ce presele antice sunt deseori obișnuite să compacteze spuma, ele nu funcționează bine. O cantitate de 48 de metri de spumă balotată cântărește doar aproximativ șaisprezece 000 de lire sterline, în timp ce o încărcătură de spumă densificată cântărește patruzeci de kilograme. Noii densificatori au o valoare de 18.000 USD.


Patru densificatori nerecuperabilați sunt hidraulici, termici, cu șuruburi și un hibrid.


Densificator hidraulic

Densificatorii hidraulici folosesc presiunea hidraulică pentru a compacta spuma și pentru a elimina memoria. Cu un model de funcționare non-stop, spuma este extrudată într-un buștean dens. Densificatorii hidraulici nu utilizează căldură pentru a compacta spuma și nu rezultă fum sau mirosuri. în mod eficient, acestea vor procesa numeroase densități de spumă în același timp, în timp ce nu se vor topi în mașină. Deoarece programele de utilizare a spumei din oraș primesc un flux mixt de materiale spumante, această caracteristică face ca densificatorii hidraulici să fie ideali.


Densificator termic

Densificatorii termici folosesc căldura pentru a înmuia spuma într-o stare asemănătoare. spuma este extrudată în genul unei frânghii și astfel transferată în containere. este nevoie de forță de muncă suplimentară pentru a mulge spuma într-o formă care poate fi stivuită pe o paletă. Densificatorii termici funcționează bine cu densități mixte și rezultă „lingouri” care pot fi menținute afară în ploaie și vânt. în timp ce aceste mașini fac o treabă bună pentru compactarea spumei, ele sunt mai bine cunoscute pentru a oferi mirosuri neplăcute și au nevoie de multă energie electrică pentru control.


Densificatorul de antrenare cu șurub

Densificatorii de acționare cu șuruburi folosesc șuruburi pentru a împinge spuma printr-o cameră la o viteză și presiune anume pentru a densifica spuma într-un jurnal sau bloc solid. materialul este compactat de presiune, nu de căldură. Ei au cele mai bune performanțe odată ce stocul de furaje este limitat la 1 densitate de spumă la un moment dat, cu toate acestea, unele corporații susțin că dețin descoperiri tehnologice create care permit instrumentarea lor să procedeze la densități mixte de spumă bine. Pentru a fi în siguranță, este cel mai bine să rulați o lovitură înainte de a primi instrumente.


Densificator hibrid

Densificatorii hibrizi de spumă amestecă cele mai simple opțiuni ale sistemului de densificare a șuruburilor cu cele ale sistemului densificator hidraulic, ceea ce duce la asocierea economică datorită metodei de spumă reciclată # 6. Densificatorii hibridi de compactare la rece utilizează măceșe și mecanică de fluid pentru a compacta spuma fără topire. Unele avantaje ale densificatorilor hibrizi includ o producție ordonată, o amprentă joasă și o densitate de ieșire extrem de eficientă și de gestionat.


Reciclarea masinilor

Masina de tocat sunt obisnuite sa imparta articole uriase din spuma # 6, cum ar fi materialele de ambalare solide, inainte de compactare. Unele orașe și municipalități au o valoare mai mare pentru a achiziționa un polizor și un densificator într-unul singur, la fel ca sistemul oferit de produsul Cerere.


Producători de echipamente

Producătorii de spumă nr. 6 folosesc instrumente care împrumută producția de matrice, produsul Sebright, Inc., instrumentația de spumă & Consulting Co, EnStyro și Avangard Innovative.


Producând matrice

Cu sediul în Ogden, Utah, Matrix produce distribuirea sistemului de compactare Polymax feniletilenă în orașe, servicii de deșeuri și producători de spumă la nivel național.


Bine ați venit să cumpărați mașină de reciclare eps ieftină și scăzută, fabricată în China de la noi, care este unul dintre cei mai strălucitori producători de mașini de extindere din polistiren din China și echipată și cu o fabrică profesionistă.
Hot Tags: eps producatori de masini de reciclare China, furnizori, fabrica, pret redus, cumpara, ieftin, fabricat in China

Anchetă

You Might Also Like