Epsmachinecn.com

Epsmachinecn.com

Care sunt mașinile de înmuiere a spumei EPS? Mașina de topit EPS spumă are multe caracteristici: 1.EPS Mașina de topire are o mișcare electronică și o limită electronică. 2. Tamponul hidraulic este combinat cu circuitul tampon, mașina rulează teribil de înot. 3.EPS spumă Topirea este potrivită pentru proces ...

Detalii produs

Care sunt mașinile de înmuiere a spumei EPS? Mașina de topit din spumă EPS are multe caracteristici:

1.EPS Mașina de topire are o mișcare electronică și o limită electronică.


2. Tamponul hidraulic este combinat cu circuitul tampon, mașina rulează teribil de înot.


3.EPS spumă Topirea este potrivită pentru obiectele gigantului procesului și va suda mai multe puncte sincronice.


4. victimizarea conductei de căldură în mai multe etape și a sistemului de temperatură străin, precum și gestionarea temperaturii este corectă și fiabilă.


5. Aplicarea unei extinderi a tratamentului procesului de suprafață, precum pulverizarea statică și placarea cromă dificilă. aspectul EPS Melting este excelent și este robust.


Mașina de topit la cald cu spumă EPS este aplicată în principal pentru fixarea de componente uriașe din materiale uriașe precum aparatele menajere și, de asemenea, sursa de lumină a unui automobil AN. în funcție de diversele dimensiuni ale componentelor din plastic, mașina va seta puterea de încălzire, scara mașinii poate câștiga fixarea unei răspândiri de componente din plastic, este extrem de ușor pentru persoanele fizice să lucreze mașina și să fie ușor de utilizat. La timp constant, noile tehnologii accesorizate instrumente noi, cum ar fi timpul și presiunea ajustabile, temperatura și puterea reglabile.


Mașina de spumă EPS va înmuia aceste tipuri de materiale: poliacrilonitril Oron, rășini de poliester, nitril de olefină, compus de rășină sintetică, polisulfonă, rășină sintetică PP, polipropen, literă din rășină sintetică, laptop din policarbonat, nylon, compus polifenilen, aliaj acrilic și PVC, ABS și compuși pentru laptop, celuloză, acrilic, compus organic compus organic (PVC), gazon olefin diene însorit SBS, instrumente de înmuiere la cald din plastic, mașini de stabilizare a căldurii din plastic.


Această mașină este potrivită pentru produse cum ar fi: cea mai bună protecție, disc U, MP3, MP4, accesorii transportabile, accesorii pentru bucăți, exterior gheață, scândură de uși, aspiratoare, mașini de spălat rufe diagrama de echilibru, bilă tunel, cutie CD, pedală de dans ritmic, etanș și etanș fast fixare de filme, ambalaje de scule, pelicule PET și foi de plastic, folii din PVC și plăci de plastic.


Opțiuni de mașini de angajare GREENMAX EPS

Dimensiuni mici, potență ridicată, consum redus de energie, economisind timp și forță de muncă;

Operare ușoară, zdrobire automată și procesare spumă EPS;

Puteți alege dimensiunea corespunzătoare a căminului pentru starea particulară;

Relația de mărime a compresiei a rezultatului compactării spumei EPS este de până la 40: 1;

Nu modifică proprietățile fizice ale deșeurilor, este cauzator de reciclare suplimentară;

Blocurile de spumă compactate pot fi oprite în funcție de dimensiunea și lungimea proprie;

Compresă la rece în spirală, producție fără miros, fiabilitate și protecția mediului;

Comparatorul de polistiren poate fi utilizat în lucrări de reducere a volumului de compresie XPS, EPE, EPP și rigid de compresie EPU;

Achiziționarea de produse, în valoare ieftină și mare se bazează pe investiții.


Aplicație de mașini de angajare EPS

Mașina de topit din spumă EPS este potrivită pentru activitatea de angajare a spumei, fabrică de științe fizice, fabrică de materiale de ambalare, companie de aprovizionare și transport, deșeuri, afaceri pentru materiale plastice, încă în comunități urbane și în diferite locuri.


Bine ați venit pentru a cumpăra epsmachinecn.com preț ieftin și mic, fabricat în China de la noi, care este unul dintre cei mai strălucitori producători de mașini de expandat polistiren din China și echipat și cu o fabrică profesionistă.

Anchetă