Mașină de modelat cu spumă

Mașină de modelat cu spumă

Metoda Structural Foam ar putea fi un proces de modelare prin injecție prin depresie, oriunde elementul de grad asociat este introdus în compusul lichid, în scopul reducerii densității și, prin urmare, a greutății produsului finit. Marfa în formă de spumă are nuclee celulare înconjurate de ...

Detalii produs

Metoda Structural Foam ar putea fi un proces de modelare prin injecție prin depresie, oriunde elementul de grad asociat este introdus în compusul lichid, în scopul reducerii densității și, prin urmare, a greutății produsului finit.

Marfa sub formă de spumă structurală are nuclee celulare înconjurate de piele rigidă, integrală. Agentul de spumare (NI, gaz cu efect de seră sau CBA) este introdus în fluxul de înmuiere a compusului, făcând un amestec standardizat de compus și gaz.

Amestecul este injectat în scurt timp prin duze în mucegai în timpul unui volum care nu este decât numărul necesar pentru a modela o jumătate solidă. Presiunea de injectare și creșterea amestecului de polimer / gaz umple mucegaiul.


O piele poroasă se face odată ce înmuierea contactează suprafața rece a mucegaiului. Amestecul în creștere de polimer / gaz formează miezul celular.


Gazul în creștere asigură presiunea finală de ambalare și de menținere. Odată ce amestecul de gaz plastic intră în cavitatea de mucegai, gazul se extinde (adică spume), umplând cavitatea și formând structuri celulare în interiorul jumătății. Jumătatea finalizată este de obicei cu zece - jumătate de oră mai mică decât partea solidă constantă.


Avantaje asupra diferitelor strategii

Greutatea parțială a redus 100% la jumătate de oră

Reducerea densității, deci economii de compuși organici

Valoare redusă N2 sau gaze cu efect de seră - mult mai rentabile decât agenții de procesare chimică (ACB)

O mulțime mare de turnare cu necesități mici de forță de prindere

Presiunea în cavitatea matriței; de obicei două sute - 600 psi (paisprezece -41 Bar)

Prețuri ale energiei mai mici față de diferite procese de IM

Matrițe cu elemente metalice cu valoare inferioară față de mașini de înaltă imunitate

Cicluri mai rapide din cauza transferului de căldură mai ridicat al elementului metalic

Elemente de perete gros de la zero.125 ″ - 0.500 ″ (trei - douăsprezece milimetri)

Elemente mai rigide la o greutate similară cu IM, ca urmare a structurii celulare a spumei

Elemente complexe, în timp ce nu se scufundă

Rezistență la impact mai mare decât IM-ul de perete diluant

Piesele sunt adesea tăiate, înșurubate, bătute în cuie sau fixate ca lemnul


Bine ați venit să cumpărați mașină de turnat spumă ieftină și scăzută, fabricată în China de la noi, care este unul dintre cei mai strălucitori producători de mașini de expandat din polistiren din China și dotate și cu o fabrică profesionistă.

Anchetă