Mașină de izolare cu spumă pulverizată

Mașină de izolare cu spumă pulverizată

De la izolația rezidențială Polyfoam (SPF) rezidențială ajunge la lucrări de pulverizare de afaceri cu volum mare, ultimele mașini de spumă de astăzi oferă fiabilitatea și puterea de a induce munca depusă. În mod obișnuit notate ca proporționatoare, mașinile cu spumă spray sunt elemente subtile ale instrumentalității spumei pulverizate. Pentru...

Detalii produs

De la izolația rezidențială Polyfoam (SPF) rezidențială ajunge la lucrări de pulverizare de afaceri cu volum mare, ultimele mașini de spumă de astăzi oferă fiabilitatea și puterea de a induce munca depusă.


În mod obișnuit notate ca proporționatoare, mașinile cu spumă spray sunt elemente subtile ale instrumentalității spumei pulverizate. Pentru companii de izolare și acoperișuri, aceste mașini de spumă izolatoare funcționează coloana vertebrală a site-ului web de locuri de muncă de grad asociat SPF.


Mulți contractanți optează pentru mașini de spumă izolatoare SPF pentru responsabilitatea, productivitatea și performanțele sale ridicate, în ciuda amploarei muncii lor.


Cum ajungeți să vă înțelegeți mașina de spumat pulverizată

Izolația SPF este aplicată victimizarea tehnologiei agresive, de proporționare a componentelor plural, care poate fi comercializată. Izolația SPF poate fi folosită și prin masă de aer, cutii cu o singură componentă sau sisteme sub presiune cu două componente pentru scară mică.


De la transferul pieselor din tamburele țesăturilor, încălzirea și presurizarea corespunzătoare a materialelor, pomparea lor prin furtunuri și amestecul și pulverizarea pieselor, mașinile de spumă izolatoare sunt cruciale pentru întreaga metodă de aplicare SPF.


În cazul finanțării într-o mașină de spumă extrem de pulverizată, există mai mulți factori de luat în considerare:


Sistem de acționare a pompei

Aveți o selecție de multe opțiuni de acționare a pompei cu totul diferite pentru mașina dvs. de izolare a spumei. La instrumentul Intech și oferim, furnizăm proporționatori de spumă pulverizată care formează 3 categorii majore: antrenate cu aer, electrice și hidraulice.


Mașinile cu spumă cu pulverizare alimentate cu aer au nevoie de mai puțină energie electrică și au tendința de a fi mai rentabile.

Mașinile electrice cu spumă au nevoie de putere suplimentară, însă, în general, vor avea o putere mai bună.

Mașinile cu spumă hidroizolantă sunt din ce în ce mai plăcute, deoarece aceste mașini de spumă izolatoare oferă performanțe constante pentru lucrările la cerere ridicată, necesitând însă foarte puțină perioadă și întreținere.

producție

Rezultatul se referă la cantitatea de material mixt pe care o mașină de izolare spumă o va livra într-un timp extrem de specific. este un gând vital, deoarece are impact asupra puterii operației dvs. și vă ajută să confirmați cât de repede veți finaliza lucrările.


În general, capacitatea de ieșire a mașinii cu spumă pulverizatoare este mai mare, cu atât mai scump este mașina. De ce? Încălzirile mai mari și pompele de ieșire mai bune sunt necesare pentru a realiza o ieșire mai bună.


Multe dintre modelele de astăzi ale producătorului de mașini de spumă, modelele hidraulice mai noi, pentru performanțe ridicate. Un proporționant de spumă cu pulverizare de mare putere este foarte util și sunt de obicei o necesitate pentru operațiunile care se ocupă de activități masive, de afaceri sau diferite locuri de muncă cu volum mare.


Evaluare presiune

Evaluarea presiunii unei mașini de spumă de izolație vă oferă măsura de presiune pe care o poate produce mașina cu spumă pulverizată în cadrul metodei de amestecare a materialelor. confirmați continuu setările de presiune și de presiune ale proporționatorului dvs. aliniate cu cele ale pistolului dvs. cu spumă pulverizatoare, în plus deoarece piesele pe care intenționați să le pulverizați avem tendința de a susține cu privire la fișa tehnică a școlii tehnice a producătorului pentru setările de presiune ale substanțelor chimice pe care intenționați să le utilizați.


Capacitate de încălzire

Temperatura este o altă fațetă necesară odată cu victimizarea spumei spray sau a materialelor poliurea, ca urmare a acesteia afectează vâscozitatea substanțelor. trebuie să distribuiți aceste materiale la temperatura potrivită pentru a realiza vâscozitatea corespunzătoare și asigurați-vă că produsul este de cea mai înaltă calitate și cel mai consistent.


Sistem electric

Proporționatorii de spumă pulverizată au mai multe părți individuale care au nevoie de putere. Mașinile din spumă de izolație au propriile sisteme electrice pe care pur și simplu ar trebui să le furnizați cu o putere confortabilă fie de la o sursă de alimentare la mal, fie de la o sursă mobilă, precum un generator, pentru a găzdui masele electrice pentru acele părți.


Pentru locurile de muncă care utilizează un generator, un fel de instalație de pulverizare mobilă, este esențial să verificați dacă specificațiile sistemului electric al generatorului se potrivesc cu necesitățile proporționale ale mașinii.


Bine ați venit să cumpărați mașină de izolare cu spumă pulverizată ieftină și ieftină, fabricată în China de la noi, care este unul dintre cei mai strălucitori producători de mașini de extindere din polistiren din China și dotate și cu o fabrică profesionistă.

Anchetă